Search
  • Vinum In

Prve Ženske večeri Kluba crvenih cipela potvrdile – žene su zakon!

Ženske večeri Kluba crvenih cipela, novi projekt istoimene networking platforme koji inspirira, promovira i povezuje žene, te puni baterije


Krajem prošlog tjedna u život su krenule Ženske večeri Kluba crvenih cipela, novi projekt istoimene networking platforme koja već punih pet godina inspirira, promovira i povezuje žene

Članice Kluba crvenih cipela, njihove goste i simpatizere na samom početku večeri pozdravila je Đurđica Marković, osnivačica i predsjednica Kluba, izrazivši radost i zahvalnost zbog podrške koju Klub kontinuirano dobiva, a potom i predstavila gošće večeri – Dijanu Grgić, vlasnicu i urednicu vinskog časopisa VinumIn, te Violetu Beljić Kušić, arhitekticu i vlasnicu tvrtke Interior - Creator te dizajnericu i vlasnicu branda nakita V&VI.art.lab.

Iako je izazova mnogo, a ni prepreke nisu rijetkost, Dijana i Violeta žive svoje snove, rade ono što vole i ne daju se obeshrabriti, pri čemu kao ključne elemente na putu prema ciljevima koje su si postavile ističu upornost, neodustajanje od sebe, svojih snova i vrijednosti, dosljednost i disciplinu. „Ako je teško, onda nije gotovo, nismo došli do kraja“ rekla je u jednom trenutku Dijana Grgić.

Znamo da prilike u Hrvatskoj nisu uvijek naklonjene poduzetnicima, no obje žene upravo su u poduzetništvu pronašle okvir koji im omogućuje da u svakodnevnom radu koriste sva svoja znanja, sposobnosti i iskustvo te izraze svou kreativnost.

Bez obzira na brojnost obaveza, kako poslovnih, tako i onih privatnih, jer i Dijana i Violeta su i supruge i majke, obje žene nastoje pronaći vrijeme za dobro štivo, za učenje, slušanje omiljene glazbe, za druženje s obitelji i prijateljima, iako iskreno priznaju da to uvijek nije lako.

U skladu s osnovnim konceptom Ženskih večeri kluba crvenih cipela, u drugom dijelu večeri sudionicima se predstavlja projekt/proizvod/ usluga koji ženama mogu uljepšati i/ili olakšati život. Na večeri održanoj u vinskom baru zagrebačke kavane Procaffe, povjesničarka Martina Findrik predstavila je jedinstveni turistički projekt Gornjogradske coprnice, a sudionike svojom pojavom i pričom odvela u svijet čarobnica, magije, ljubavnih napitaka i proricanja budućnosti.

Glavna „zagrebačka coprnica“ podijelila je i nagrade sponzora, a potom se sa sudionicima prvih Ženskih večeri Kluba crvenih cipela družila uz hranu i piće - pršut, kobasice, sir i masline Kavane Procaffe, te odlična vina vinarije Lagena, koja je prisutnima iz istoimene posude točio sam vlasnik vinarije, g. Sven Đozo.

Pića dobrodošlice osigurali su OPG Turinela (istarske craft rakije s organski uzgojenim voćem, rađene po tradicionalnim obiteljskim receptima) te austrijska tvrtka Pino's koja proizvodi pjenušave aperitive na osnovi vlastite recepture (Spritzz, Bitter i Lime) uz koje su poslužena i 3 snacka: orašasti plodovi, masline i crostini.

Iduće Ženske večeri Kluba crvenih cipela održat će se 19. ožujka 2020., a aktivnosti vezane uz njih možete pratiti ovdje.


Fotografije: Rene Karaman

Osoba za kontakt:

Đurđica Marković

Mob. +385 (0)91 956 7071

Email: klubcrvenihcipela@gmail.com

55 views0 comments

©2019  V I N U M . I N