Search
  • Vinum In

WeekEnd Vibes & Wines – dođete, kušate i kupite


Kupnje vina vikendom od sada mogu biti ležernije, zabavnije i, što je najvažnije, po odličnim cijenama.

Jedan takav koncept kupovine predstavljen je u subotu ujutro u poznatoj zagrebačkoj vinoteci Vintesa na adresi Vlaška 63. U vremenu od 11 do 14 h za cijenu od 80,00 kn posjetitelji su mogli degustirati čak 8 etiketa vina, a ona koja su im se najviše svidjela kupili su taj dan po cijeni od čak 30% popusta.

Na degustaciji su sudjelovale 2 vinarije sa zagorskih brega. Prva, vina Kota, mlada vinarija koja je ambiciozno krenula s pjenušcima, a publika je osobito dobro prihvatila onaj od sauvignona naziva „Kota 325.“


Druga vinarija je Bolfan vinski vrh koja je oduševila s vinom „Cabernet Sauvignon Primus“ iz 2016. godine. Radi se o etiketi koja je među 4 vina ove vinarije ove godine nagrađena Decanterom.

Tijekom subotnjeg kušanja posjetitelji su mogli u miru upoznati vina Kota i vina Bolfan, uživati uz lagane zvukove jazza i funka, a najdraža vina potom ponijeti kući po odličnim cijenama.

„Ovakav koncept kupnje pokazao nam se jako dobar i sigurno ćemo ga ponovit“, poručio je vlasnik vinoteke Vintesa, Robert Samek, i dodao kako će novi datum za „vinsko druženje vikendom“ uskoro biti objavljen na facebook stranici Vintese.

Foto: Denis Humić

124 views0 comments

©2019  V I N U M . I N