Search
  • Vinum In

Wine VIP Event

Tri vrhunska Wine Vip eventa poslala su pozitivnu energiju našim ugostiteljima i turizmu


Veliki optimizam, entuzijazam i želja u ovo izazovno vrijeme vodili su organizatora agenciju RICERCA MERCATO sa svojim timom ka ostvarenju zacrtanog cilja ponovnog organiziranja vrlo edukativnih Wine Vip evenata. Tri destinacije na kojima su organizirana događanja su Novalja na otoku Pagu, Šibenik i Split.

Ostvaren je cilj okupljanja velikog broja ugostitelja, hotelijera i turističkih djelatnika te je kroz ovo druženje i edukaciju poslana pozitivna energija i data potpora u oživljavanju ugostiteljstva i turizma.

„Turneja edukacija i poslovnog povezivanja” započeta je na otoku Pagu u Novalji 29.06.2020. u hotelu OLEA. Drugi dan 30.06.2020. u utorak event je u Šibeniku u hotelu PANORAMA a posljednji na toj turneji 01.07.2020. bio je event u Splitu u hotelu PARK.

Iznimno kvalitetna predavanja vodili su vrhunski međunarodni i hrvatski predavači, sommelieri, barmeni i MasterChefovi, a među njima su: Mira Šemić, Suvad Zlatić SUWI, Dragan Jovanović, Filip Savić, Jure Andrijašević, Zoran Lukić, Filip Sarilar, Darjan Urdih i Luka Dančulović.

Glavni ciljevi Međunarodne konferencije vrhunskih vinskih znalaca - Wine Vip Event su edukacija, podizanje kvalitete usluge i međusobno povezivanje proizvođača i ugostiteljsko-turističkog sektora.

Sve ciljeve i pozitivnu energiju organizatora i njegovog tima prepoznali su i dali potporu Ministarstvo turizma i Ministarstvo poljoprivrede RH, a partner događaja je Hrvatska turistička zajednica.

Važno je naglasiti da su hoteli domaćini – OLEA u Novalji, PANORAMA u Šibeniku i Hotel PARK u Splitu bili iznimno susretljivi i pokazali se kao najvažniji partner događaja.

Wine Vip Event otoka Paga – Novalja

Otok Pag ujedninjen i u Wine Vip edukacijama

U Novalji u hotelu Olea 29.06.2020. okupili su se mnogobrojni ugostitelji otoka Paga sa željom da se educiraju, druže i izmjenjuju svoja znanja, ali i trenutna iskustva sa situacijom u kojoj smo se našli s COVID-19 ograničenjima.. Vrlo lijepi broj gostiju sa svih dijelova otoka Paga pa i iz ostalih dijelova Like i Zadarske županije okupio se u izuzetno ugodnom ambijentu hotela Olea.

Vrhunac događaja je bila izvrsna degustacijska večera za sve goste i partnere događaja.

Događaj je organiziran u suorganizaciji Grada Novalje i Turističke zajednice grada Novalje, Općine i Turističke zajednice općine Kolan, Općinu Povljana, Grad Pag, Turističku zajednicu Ličko-senjske županije, ali i uz potporu i partnerstvo hotela OLEA koji je prepoznao važnost projekta za otok PAG.

Wine Vip Event Šibenik

Strah na COVID 19 i obaveze u radu uzvanika utjecao na nešto manji odaziv od očekivanog

30.06.2020. u hotelu Panorama u Šibeniku okupio se lijep broj ugostitelja, ali s naglaskom da se očekivao i znatno veći broj ugostitelja i turističkih djelatnika. Događaj je pobudio veliki interes prije samog termina, ali mnogi gosti su se opravdali svojom zauzetošću, strahom od zaraze i sl. Gosti koji su bili prisutni otišli su iznimno zadovoljni iz hotela Panorama.

Događaj je organiziran uz partnerstvo i potporu Šibensko-kninske županije, Turističke zajednice Šibensko-kninske županije, TZG Šibenika, Hrvatsku obrtničku komoru ŽK Šibenik i Hrvatsku gospodarsku komoru ŽK Šibenik, ali vrijedi naglasiti je i veliku potporu i partnerstvo hotela Panorama.

Wine Vip Event Split

Iznimno pozitivna atmosfera na eventu i želja za edukacijama i druženjem

U hotelu PARK u Splitu 01.07.2020. uz iznimno dobar odaziv organiziran je lijep i iznimno dobro posjećen event u kojem su sudjelovali mnogobrojni ugostitelji cijele Dalmacije, ponajviše iz Splita i srednje Dalmacije, ali i oni s krajnjeg juga, Dubrovačkog područja.

Organizator se zahvalio svim partnerima, a posebno je želio pohvaliti suradnju s hotelom Park koji je se pokazao kao odličan domaćin, ali i Veleučilište ASPIRA koji su se svojim kuharskim kreacijama iznimno kvalitetno prezentirali svim prisutnim gostima.

Događaj je organiziran u partnerstvu sa Splitsko-dalmatinskom županijom, Turističkom zajednicom Splitsko-dalmatinske županije, Turističkom zajednicom grada Splita i Gradom Splitom, Hrvatske obrtničke i gospodarske komore ŽK Split te uz potporu i partnerstvo hotela PARK Split.

Vrhunac svih događaja bila je degustacijska večera sljubljivanja hrane i vina za sve uzvanike i partnere na prekrasnoj terasi hotela Park. Prilikom dolaska na večeru sve goste su na stolicama dočekale poklon vrećice organizatora i njegovog tima s proizvodima partnera – vino, rakija, sir, pašta, voda s okusom, pekmezići, zdravi sokovi i sl.

Vlasnik agencije Ricerca Mercato, Dantes Begić uputio je zahvalu svim partnerima koji su pomogli projektu, izlagačima, govornicima i kuharima, hotelima domaćinima, gostima – uzvanicima koji su se odazvali u ovako lijepom broju, ali posebnu zahvalu uputio je svojoj obitelji i svome timu koji su stali uz njega i nesebično se posvetili u ovom izazovnom vremenu, projektu Wine Vip Evenata.

77 views0 comments

©2019  V I N U M . I N